ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Absolutely Stunning Design & Functionality

ΔΙΑΜΟΝΗ

Με σεβασμό στο περιβάλλον, στην ιστορία και στην παράδοση της Λέρου, δημιουργήθηκε μία σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, το «ΚΡΙΘΩΝΙ ΠΑΡΑΝΤΑΪΣ» για να σας προσφέρει ξεχωριστή φιλοξενία και ανέσεις επιπέδου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το ξενοδοχείο διαθέτει άνετους χώρους υποδοχής, μπαρ, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, παιδική χαρά, δωμάτια για ΑΜΕΑ εγκαταστάσεις συνεδριάσεων-δεξιώσεων και άλλα.

ΠΑΚΕΤΑ

Τα κοινά πράγματα που αναμένονται από μια ψηφιακή αντιπροσωπεία είναι οι ωραίες ιστοσελίδες, τα επώνυμα προφίλ κοινωνικών μέσων και ενδεχομένως κάποιες εφαρμογές για κινητά .

ΕΝΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SPA

RENT A CAR

MEETINGS

PRESS

EVENTS

GETTING HERE

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Στη Λέρο θα βρείτε μουσεία όπως το αρχαιολογικό, το πολεμικό και το μουσείο Μπελλένη, βιβλιοθήκες όπως τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, αρχαία μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους όπως τον Πλάτανο και το Λακκί, μονές και εκκλησίες όπως το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Καβουράδαινας και πολλά άλλα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Με  παραδοσιακό ελληνικό καΐκι που σας πάει ημερήσιες εκδρομές προς τα μικρά νησάκια κοντά στη Λέρο ημερησίως το καλοκαίρι. Οι ημερήσιες εκδρομές περιλαμβάνουν τα νησιά Αρκιοί Μαράθι, Αρχάγγελος, τηγανάκια, Λειψοί και Ασπρονήσια.  Απολαύστε μπάνιο  στις πιο όμορφες παραλίες των ανωτέρω νησιών.

MAKE A REQUEST